Wapngo
Image default
Beauty en verzorging

Laat een ooglidcorrectie uitvoeren door deze specialist

Bent u niet geheel tevreden met uw oogleden wanneer u in de spiegel kijkt? Heeft u zelf het gevoel dat uw oogleden naar beneden hangen en wilt u dit laten behandelen? Door langs te gaan bij een specialist kunt u uw oogleden laten liften door middel van een bovenooglidcorrectie. Een specialist op dit gebied is Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem. Zij hebben verschillende vestigingen in Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo. De specialisten van dit bedrijf voeren een bovenooglidcorrectie uit zonder dat u er naderhand een litteken aan overhoudt. Op deze manier kunt u zelf met een tevreden gevoel in de spiegel kijken en krijgt u meer zelfvertrouwen.

Ervaar een professionele behandeling in Oosterbeek

Het laten uitvoeren van een bovenooglidcorrectie is over het algemeen niet iets dat u meteen laat doen, maar even goed over wilt nadenken. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, of een van de vestigingen in Oosterbeek, Denekamp of Dinxperlo, krijgt u dan ook eerst een consult. Tijdens dit consult krijgt u de voor- en nadelen te horen van een van hun specialisten. Ook bespreken ze de procedure en de nazorg. Op deze manier weet u precies wat de ingreep inhoudt kunt u de goede keuze maken. Als u ervoor kiest om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren, weet u bij deze specialist dat ze veilig en goed te werk gaan.

Ga ook langs voor een van de andere behandelingen

Heeft u geen last van uw oogleden, maar heeft u spataderen die u wilt laten verwijderen? Ook hiervoor kunt u bij deze specialist terecht. Bij Optimum Clinics zijn ze gespecialiseerd in het laseren en verwijderen van spataderen. Hiervoor gebruiken ze hypermodern medisch apparatuur. Zij stellen de diagnose binnen één week, waarna ze vaak binnen twee dagen beginnen met het verwijderen van uw spataderen. Het fijne is dat u altijd een persoonlijk consult kunt aanvragen. Of u nu een bovenooglidcorrectie wilt laten uitvoeren of uw spataderen wilt laten verwijderen. Deze specialist staat voor u klaar.