Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Badkamer voorbeelden

Een nieuwe badkamer, het begint bij een idee en uiteindelijk wilt u een prachtige badkamer hebben. Toch is de keuze van badkamers enorm groot en zult u dus veel dingen af moeten wegen voordat u de nieuwe badruimte laat installeren. Het begint al met de tegels die u in de badkamer gaat leggen. Deze zullen ook moeten passen bij uw nieuwe bad, douche of ander sanitair in de badruimte. Een aparte weergave creëren met de vloertegels door ook een (gedeelte) van een wand mee te betegelen en deze aan te vullen met de bijpassende wandtegels zorgt hier al voor. De hoeveelheid benodigde wandtegels en vloertegels veranderd hierdoor niet zodat u met een mix van tegels leuke creaties kunt maken zonder dat het duurder wordt. Tenminste als de wandtegels en de vloertegels even veel kosten, anders kan het een prijsverschil op de tegels veroorzaken. Zorg er dus voor dat u hier de juiste keuze in maakt, want dit is natuurlijk de basis van de badkamer! Gelukkig zijn er veel voorbeelden van badkamer ideeën waar u uw voordeel mee kunt doen.

Badkamerideeën bekijken

In elke sanitairwinkel kunt u een brochure vinden waarin u de mooiste badkamers te zien krijgt. Ook online zijn er heel veel badkamervoorbeelden of badkamerideeën op te zoeken en terug te vinden, een perfecte plek hiervoor is de website van Bad & Design met meer dan duizend badkamerfoto’s van gemaakte badkamers. Perfect om te zien wat de effecten te zien maar ook vooral wat er allemaal kan. Verschillende tegels, verschillende baden, verschillende wastafels. U hoeft geen standaard badruimte te kiezen, uw eigen smaak geeft zeker de doorslag! Toch kunnen voorbeelden van andere u een bepaald idee geven van uw eigen nieuwe badkamer. Wilt u liever een vrijstaand bad of een inloopdouche? Of beide? U kunt de resultaten zien bij andere badkamers en hieruit uw eigen idee voor het interieur uitwerken.

Badkamerschets maken

Het is belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Als u weet hoe u uw ruimte in wilt delen, teken deze dan uit en zet hier de afmetingen bij. Zet ook de afmetingen van de gehele badkamer erbij, zodat u precies weet wat de vrije ruimtes zijn in die overblijven. U kunt de schets aan een badkameradviseur laten zien en advies vragen over de indeling van de badkamer. Deze adviseur kan misschien nog wat op- of aanmerkingen hebben op de indeling van de ruimte. Als u de badruimte goed heeft ingedeeld kunt u misschien nog wel een complimentje vangen! Daarnaast kunt u ook online (gratis) badkamer ontwerpen aanvragen, die in 3D voor u uitgetekend wordt, ook hiervoor kunt u perfect terecht bij Bad & Design met echte badkamerspecialisten die voor u de ‘andere’ badkamer uittekenen. Veel succes met het ontwerpen en realiseren van uw badkamer!

http://www.badendesign.nl